AG Neovo toont stijlvol de exellente sfeer bij de showroom van Mercedes Benz

“Het extreem dunne, dubbelzijdige scherm zorgt dat de DF-55 met minimale afmetingen toch opvalt. AG Neovo heeft een product ontwikkeld dat de bekende uitspraak "less is more" nog maar eens bewijst.”

Dhr. Ulf Dunker van ZetadisplayHet beste of niets
Sinds 1886, toen de eerste wagen op benzine werd gelanceerd, is Mercedes Benz al bekend voor kwaliteit, duurzaamheid en luxe. Hun slogan "het beste of niets" is gebouwd rond deze mijlpalen en biedt een belangrijk inzicht in de manier waarop ze een zakelijke partner kiezen.


Uitmuntendheid in beeld zonder in te boeten aan ervaring
Al bij de eerste benadering vanuit Zetadisplay, zocht Mercedes naar een manier om meerdere video's en berichten in hun showrooms te tonen, zonder de klantervaring te benadelen. Voor de beste resultaten hadden ze iets nodig dat dun en discreet was met een excellente weergave, die je als klanten van Mercedes mag verwachten. Zetadisplay is een digital signage-systeemintegrator met een uitgebreide kennis van de sector, zodat ze al snel beseften dat AG Neovo de juiste oplossing voor Mercedes zou hebben.

DF-55 – Dun, elegant en modern, Een perfecte match
AG Neovo heeft zich ingezet om de perfecte oplossing voor een dubbelzijdige kiosk te vinden. Rekening houdend met alle behoeften, ontstond de DF-55 met aan weerszijde een beeldscherm en toch slechts een dun profiel van 23,4 mm. Voor Mercedes past het, om voldoende informatie in hun showroom te tonen, zonder dat het obstakels worden voor bezoekers op zoek naar hun favoriete wagen. Met de juiste content van berichten en video’s zorgt het dubbelzijdige scherm van de DF-55 voor een betere sfeer, beleving en informatievoorziening in de showrooms.

Dankzij de moderne dubbele-schermtechnologie is het voor Mercedes gemakkelijk ervoor te zorgen dat het juiste bericht naar de juiste klant wordt gestuurd. De DF-55 heeft 2 volledige Full HD displays van 55-inch in portret positie, gevoed door 2 HDMI aansluitingen, en biedt Mercedes de kans om meerdere berichten in tegengestelde richting weer te geven zonder veel ruimte in te nemen.

Een Mercedes Benz is bekend voor het elegante, verfijnde en toch moderne uiterlijk en een Mercedesklant verwacht dezelfde normen van een showroom. Daarom ziet de DF-55 niet alleen goed uit, maar levert dit model ook uitstekende prestaties. Het moderne vrijstaande design vult het imago van Mercedes als topmerk perfect aan en de verplaatsbare kiosk maakt het gemakkelijk om deze in de juiste positie te plaatsen voor elke gelegenheid.

90 installaties, en dat is nog maar het begin
Sinds de start van het project in 2016 tot de datum van dit artikel in 2019, werden al 90 eenheden van de DF-55 geïnstalleerd in de showrooms van Mercedes, waarvan de eerste te zien is in Malmö, Zweden. Mr Ulf Dunker van Zetadisplay die ook hielp met de keuze van de DF-55 zei: "Het extreem dunne, dubbelzijdige scherm zorgt dat de DF-55 werkelijk opvalt. AG Neovo heeft een product ontwikkeld dat de bekende uitspraak "less is more" nog maar eens bewijst."

Klanten hebben werkelijk de impact van de DF-55 opgemerkt, en dat heeft Mercedes ook gemerkt. Daarom wordt dit scherm nu ook in overige showrooms over de hele wereld geïnstalleerd.