AG Neovo is wereldleider op het gebied van beeldschermen voor zowel de professionele als consumentenmarkt. Het bedrijf, dat is opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, en kantoren in Europa, Azië en Noord Amerika. AG Neovo, waarvan de naam is afgeleid van de Griekse woorden Neo en Vo wat Nieuwe Visie betekent, was een van de eerste in de industrie die grotere mogelijkheden voor beeldschermen zag.

Bedrijfsprofiel

Tegenwoordig zijn de beeldschermen van AG Neovo te vinden in omgevingen die zo uiteenlopend zijn als politiebureaus, moderne musea, wetenschappelijke laboratoria, vijfsterrenhotels, lagere scholen en ziekenhuizen. De toewijding van het bedrijf aan het ontwerpen van beeldschermen die beantwoorden aan de functionele en esthetische eisen van multi-user en openbare omgevingen zoals deze, heeft ervoor gezorgd dat AG Neovo de keuze van professionals uit een grote verscheidenheid aan bedrijfstakken is.

Een intense nadruk op het ontwerp maakt dat AG Neovo zich van de concurrentie onderscheidt. Beeldschermen van AG Neovo hebben honderden positieve reacties opgeleverd vanuit zowel de media als de industrie voor hun superieure prestaties en unieke vormgeving. Nog onlangs ontvingen twee reeksen beeldschermen van AG Neovo de prestigieuze iF-award voor product design. Deze esthetica van AG Neovo zorgt voor de ontwerpoplossingen die nodig zijn op banken, advocatenkantoren en elke andere professionele omgevingen waar het beeldscherm in het volle zicht staat.

Als bedrijf is AG Neovo serieus in zijn benadering. Door naar de specifieke eisen van systeemintegratoren en IT-beheerders te luisteren, herdefinieert AG Neovo de traditionele monitor en biedt het beeldschermen met de mogelijkheden om te presteren op plekken waar weinig concurrenten dat kunnen.

Visie

Universeel erkend worden als eersterangs merk op het gebied van beeldschermen.

Missie

Het maken van beeldschermen die voldoen aan de eisen van verschillende omgevingen zowel qua functie als vorm en daarbij extra waarde bieden voor alle betrokkenen: klanten, medewerkers, investeerders, partners en onze planeet.