De beeldschermen van AG Neovo veranderen het traditionele concept van wat een monitor is en wat deze kan doen.


Glazen bescherming, de beste van de klas

Het leiderschap van AG Neovo op het gebied van hardglas-technologie demonstreert de mogelijkheid van het bedrijf om waardevolle innovaties op de markt te brengen. Specifiek ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van multi-user en openbare omgevingen is het gepatenteerde NeoV™ Optisch Glas van AG Neovo de meest vertrouwde bescherming van gehard glas geworden die op dit moment leverbaar is. Een onderdeel van de milieuspecifieke beeldschermreeksen, biedt NeoV™ Optisch Glas professionals het vertrouwen om schermen in de openbare ruimte te brengen.


Meer dan een traditionele monitor

Schermen van AG Neovo zijn veel meer dan computermonitoren. Met ingebouwde video-ondersteuning maken de beeldschermen van AG Neovo zonder problemen verbinding met dvd- en andere videospelers. De montage is ook eenvoudig en veilig met de duurzame constructie en het aan VESA voldoende ontwerp. Schermen van AG Neovo zijn niet langer gebonden aan een bureau of een computer - ze openen een reeks kijk- en weergavemogelijkheden.


Verschillende omgevingen, verschillende eisen

De omgevingsspecifieke eisen voor elk van de reeksen beeldschermen van AG Neovo worden eerst bepaald voor het ontwerpproces begint. Of het nu gaat om openbare bibliotheken, bewakingskamers, moderne transportsystemen, design-bewuste kantoren of geavanceerde medische omgevingen, de beeldschermen van AG Neovo zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van openbare en professionele omgevingen door middel van gepatenteerde technologieën, innovatieve reeksen mogelijkheden en een progressief design.